بله برنامه همونه که امید جان زحمت کشیدند لینک دادندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه رسمی آورکلاک خود شرکت amd است که میتونید با آن در خود ویندوز عملیات تنظیم مشخصات پردازنده را انجام داده و با همین برنامه میتونید تست پایداری بگیرید
تمام صحبت بنده سر کم کردن ولتاژ بوده و هیچ جا در مورد افزایش آن صحبت نکردم
ولتاژ دیفالت 1.45 بود که ما میخواهیم بین 1.1 تا 1.25 بسته به توان خنک کننده شما، سرعت پردازنده را تنظیم کنیم
قطعا در ولتاژهای پائین تر از دیفالت فشار بر روی پردازنده کمتر شده و عمر آن افزایش پیدا میکند
برنامه را دانلود و نصب کنید. کار باهاش خیلی راحته
نتیجه تست را بفرمائید تا ادامه بدیم
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 29-10-14 انجام شده است
برنامه خود گیگابایت هم دانلود کن . امکانات خوبی برای تنظیم فرکانس و اورکلاک دارد. البته برنامه خود AMD که نیما جان معرفی کردند بسیار کاربردی هست .نیما جان در زمینه پردازنده های FX تجربه های خوبی دارد. واقعا جنبه آموزشی دارد .
Easy Tune6
خوب الان کدوم قسمت تست کنم الان ست کردمhttp://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...9041624110.png
واین صفحه رومنظورتون هست چجوری باید بااین صفحه تست کنم وچجوری باید باهاش کارکنم ادم گیج میشه این همه مربع میبینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید درضمن چنددقیقه باشه تست ها
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...6299909972.png
آخرین ویرایش توسط امید رض در تاریخ 30-10-14 انجام شده است
Shahryar (30-10-14)
select all را بزن تا تمام هسته ها تیک بشه بعد start را بزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا اگر مشکلی وجود داشته باشه بین 1 تا 5 دقیقه خودش را نشون میده
استارت را که زدی برو روی بالاترین گزینه یعنی cpu status و دمای هسته ها را ببین
اگر دما مناسب بود مولتی پل را یکی اضافه کن دوباره برو تو استتوس یکی دو دقیقه دماها را ببین اگر باز اوکی بود سرعت را بالاتر ببر و..........
لطفا از استتوس بعد از چند دقیقه تست اسکرین شات بگذار
alksdj (30-10-14), AMD>INTEL (30-10-14), mehrdad_ab (30-10-14), Rezasam1 (30-10-14), امید رض (30-10-14)
|
|
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...4824114497.png
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...2057461508.png
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...8942616327.png
اینم گزیده ای از فرکانسا خوب ولتاژ تو 1.187 تافرکانس هایه 3.3و3.2و3.4 وتا3.8 دماخوب بود ولی توفرکانس 3.9 سیستم کلا هنگ کرد یا توفرکانس 3.1بودموقع فشار ...و ولتاژرو گزاشتم رو 1.200 وموقع تست خوب بود وفرکانس روگزاشتم رو4.0 وبازم گیرکرد سیستم که ولتاژ رو یه زره زیاد کردم 1.212 گذاشتم که بازم دماخوب بود وایندفعه گذاشتم رو روفرکانس 4.2 وولتاژ رواضافه کردم که باهربار بلواسکرین میداد که بالاخره تاولتاژ 1.2620 کارکرد وبلواسکرین نداد ولی تودما 64درجه درضمن دما تو خود نرم افزار اورکلاک قلابی بود چون توهربار فشاراووردن تو هرفرکانس بالاتر ار دما30درجه نمیرفت که بایه برنامه دیگه دماروتست کردم ولی با prim95 هم تست میگیرم دمارواعلام میکنم چون کلا برنامه هایه فشار مشکل دارن باپردازنده
حالا باید چیکارکنم؟ باید باز افزایش ولتاژبدم؟درضمن من چجوری باید کلا این ولتاژهارو ذخیره کنم چون تاموقعی که توویندوز هست ولتاژهایه ثبت شده هست وباریست شدن ازدوباره ولتاژ با1.4برمیگرده
آخرین ویرایش توسط امید رض در تاریخ 30-10-14 انجام شده است
nima_hl (30-10-14)
پس با این حساب با این مادربرد و فن بهترین ولتاژ 1.212 و فرکانس 4 استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا یه زحمت بکش در حالت دیفالت یه تست سنگین مثل cine bench بگیر و امتیازش را یک جا بنویس یا اسکرین شات بگیر
بعد فرکانس 4 را با ولتاژ 1.212 در بایوس اعمال کن و مجددا تست بگیر و نتیجه را اعلام کن ( در پردازنده 8150 و 8350 تفاوت پرفرمنس نزدیک به 2 برابر است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
شما در تب اول بایوس قسمت m.i.t را دارید. وارد آن شوید
گزینه اول cpu clock ratio را روی 20 تنظیم کنید
دو گزینه پائین تر core proformance boost را دیسبل کنید
در پائین صفحه System Voltage Control را منوال کنید
منوهای پائین روشن میشود حال در پائین صفحه CPU Voltage Control را منوال و 1.2121 را ست کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 30-10-14 انجام شده است
AMD>INTEL (30-10-14), mehrdad_ab (30-10-14), Rezasam1 (30-10-14), امید رض (30-10-14)
دوست عزیز ممنون ازراهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چجوری ست کنم 1.2121 رو توولتاژ رو چون من این کاروکردم چون توحالت دیفالت رو 1.4هست ولتاژروعقب کشیدم ورو 1.2250گذاشتم وسیو کردم وسیستم روشن شد ولی مانیتورتصویرنداد مجبورشدم باپاک کردن cmos ازدوباره تصویربگیرم چجوریاست
ومنظورتون پنج مارک هست حتمامیزارم ودرضمن یه مشکلی داره پردازنده اینه که بافشاراوردن بانرم افزارهایی مثل acctوBurnInTest فشارسنگین میارم سیستم توهرفرکانس پردازنده هنگ میکنه یاقفل میشه مشکل ازچیه
فقط یه سوال مونده که اینه که الان یه رم4 باباس 1066 بگیرم مشکلی پیدانمیکنه یاباسش 3133باشه اونم 1066کنمش؟
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آورکلاک یا آندرکلاک نیاز به حوصله داره و یک نکته بسیار مهم اینه که همیشه باید روی یک پارامتر زوم کنید تا به نتیجه برسید
اگر همزمان 2 یا چند پارامتر را تغییر بدهید متوجه مشکل اصلی نمیشید
برای مثال ولتاژ را روی همین 1.225 ست کنید و فرکانس را خیلی پائین بیاورید ( مثلا 3 گیگاهرتز ) ببینید سیستم تصویر میدهد
اگر تصویر گرفتید فرکانس را پله پله بالا ببرید
یکم با این پارامتر ها کلنجار برید یه سری تجربیات به دست میارید که فکر میکنم در آینده هم به دردتون بخوره
برای مثال پردازنده 4790k را در 4 گیگاهرتز با 1 ولت استفاده میکنم که این تنظیمات باعث شده دمای پردازنده در لود تا 30 درجه پائین بیاد
همیشه تنظیمات دیفالت بهترین تنظیمات نیستند و در بعضی موارد میتونند جزو بدترین تنظیمات ممکنه قرار بگیرند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : در مورد تستهای سنگین مشکل میتونه از سیستم بوست پردازنده باشه. تمام تنظیمات را دیفالت کرده و تنها سیستم بوست را غیر فعال و سیستم را تست بفرمائید
*MoJtAbA* (30-10-14), AMD>INTEL (30-10-14), mehrdad_ab (30-10-14), امید رض (30-10-14)
Avajang e-Support
با سلام خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز محصولات گیگابایت رو در ایران فقط و فقط با گارانتی آواژنگ تهیه کنید . غیر از آواژنگ هیچ شرکتی اجازه گارانتی محصولات گیگابایت رو ندارد .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks